TRIBINA " PRIČAJMO O HIV/AIDS-u " ZA UČENIKE SREDNJE MEDICINSKE ŠKOLE U RIJECI POVODOM OBILJEŽAVANJA SVJETSKOG DANA HIV/AIDS-a 2017. U SURADNJI S NASTAVNIM ZAVODOM ZA JAVNO ZDRAVSTVO PGŽ - ODJELOM EPIDEMIOLOGIJE

Dana 01.12. 2017. u 11.00 u Gradskoj vijećnici Grada Rijeka u organizaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Odjela epidemiologije u suradnji s našom udrugom, održana je tribina "Pričajmo o HIV/AIDS-u" .
Uz prisustvovanje učenika Srednje medicinske škole u Rijeci i njihovih profesora tribinu su vodile dr.sc. Danijela Lakošeljac, dr.med., spec. epidemiolog, Voditeljica Odjela epidemiologije NZJZ PGŽ, Tanja Staraj-Bajčić, dr.med., spec.epidemiolg, uz pomoć Marijane Grbac, laboratorijske tehničarke te Aleksandre Marković, Predsjednice udruge "HEPATOS RIJEKA". Učenici su nakon tribine odgovarali na mali kviz znanja o tematici te su pokazali zavidnu razinu znanja o HIV/AIDS-u.
Učenicima su na kraju podijeljene i edukativne brošure i letci te besplatni kondomi zainteresiranima.
Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije i Odjelu epidemiologije zahvaljujemo na još jednoj tradicionalno uspješnoj suradnji.