MINI TURNEJA „LUCIJINE PRIČE“ ZA UČENIKE SREDNJIH ŠKOLA ZADARSKE ŽUPANIJE: OBROVAC, BENKOVAC, GRAČAC, BIOGRAD NA MORU I PAG

Udruga „HEPATOS RIJEKA“  u suradnji sa Službom za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti Zavoda za javno zdravstvo Zadar u sklopu projekta „ Rijeka zdravlja“ financiranog od strane Ministarstva zdravlja RH i  „Mentalno zdravlje za sve“ organizirala je mini turneju edukativne predstave „LUCIJINA PRIČA“ udruge „HEPATOS RIJEKA“ u izvedbi glumaca RI TEATRA: Katje Sablić, Luke Likera i Hrvoja Zubčića.

Predstava je odigrana za pet srednjih škola Zadarske županije: Srednja škola Obrovac, Srednja škola "Kneza Branimira" Benkovac, Srednja škola Gračac, Srednja škola Biograd na moru i Srednja škola "Bartula Kašića" Pag, a izvedbe predstave su se izvodile 15., 16. i 17. svibnja 2017. godine pred sveukupno 350 učenika koji su s oduševljenjem pozdravljali svaku izvedbu.

Zahvaljujemo Zavodu za javno zdravstvo Zadarske županije, Službi za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti i voditeljici službe Steli Klepac Erstić, dr. med., njenoj suradnici Ani Šare Glavan na pozivu i suradnji, kao i ravnateljima i stručnim suradnicima svih srednjih škola na gostoprimstvu.