"LUCIJINA PRIČA" NA RABU

U sklopu aktivnosti obilježavanja "Mjeseca borbe protiv ovisnosti" kao zajedničkog projekta svih županijskih ustanova na otoku Rabu, NZZJZ PGŽ Ispostave Rab, Psihijatrijske bolnice Rab, Doma zdravlja Ispostave Rab te isto tako kao dio projekta „LUCIJINA PRIČA NA OTOCIMA“ financiranog od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, u suradnji udruge „HEPATOS RIJEKA“ s gorenavedenim institucijama, 12.12.2016. odigrana je edukativna predstava "LUCIJINA PRIČA" u izvedbi RI TEATRA za djecu 8. razreda osnovne škole i sve rabske srednjoškolce u 12.00 sati u Zimskom kinu na Rabu. Predstavi je prisustvovalo oko 200 djece, stručnih suradnika, profesora osnovne i srednje škole.
 Istog dana, s početkom u 14.00 sati, predstava je također izvedena u Psihijatrijskoj bolnici Rab.
Ovogodišnji program aktivnosti predstavlja primjer javnozdravstvene akcije fokusirane prema jednom od prepoznatih prioriteta u zajednici te načinu na koji se mobiliziraju svi dionici u zdravstvenom sustavu i izvan njega.
Ovim putem zahvaljujemo ljubznim domaćinima na Rabu na toplom prijemu, osobito doktorici Danijeli Glažar – Ivče na ukazanom povjerenju i pozivu za sudjelovanje te našem uključivanju u ovo događanje.
Radujemo se sljedećem druženju na Rabu.