„LUCIJINA PRIČA“ U POREČU

U sklopu projekta „RIJEKA ZDRAVLJA“ udruge „HEPATOS RIJEKA“, financiranog od strane  Ministarstva zdravstva RH dana 10. svibnja 2017. godine u prostoru Pučkog otvorenog učilišta, a u suradnji  sa Zavodom za javno zdravstvo Istarske županije, Službe za prevenciju, izvanbolničko liječenje bolesti ovisnosti i zaštitu mentalnog zdravlja i voditeljicom  službe -  Helene Mitrović, prof. psihologije, odigrana je edukativna predstava „LUCIJINA PRIČA“ udruge „HEPATOS RIJEKA“ u izvedbi RI TEATRA.  Ovog puta zabavili smo i educirali učenike Turističko - ugostiteljske škole “Antona Štifanića”, Poreč uz potporu gđe. Antonije Mijatović, dipl. psiholog - profesor škole kao i širu javnost.
Ovog puta igrali su Nikolina Vorić, Luka Liker i Hrvoje Zubčić u režiji Marka Dorčića koji su opet briljirali i izazvali mnoštvo pozitivnih reakcija publike - učenika koji su s oduševljenjem pozdravili sjajnu izvedbu.
Zahvaljujemo Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije, Službi za prevenciju, izvanbolničko liječenje bolesti ovisnosti i zaštitu mentalnog zdravlja i voditeljici  službe -  Heleni Mitrović, prof. psihologije na pozivu i suradnji te Turističko - ugostiteljskoj školi “Antona Štifanića”, Poreč i gđi. Antoniji Mijatović, dipl. psiholog - profesor škole ne srdačnom prijemu i gostoprimstvu.