ČESTITKA

Dragi naši prijatelji suradnici i korisnici, evo ispraćamo polako i ovu 2017.g. 
Nadamo se da vam je bila sretna, zdrava i uspješna. Mi smo na našu ponosni. Puno toga smo radili i kvalitetno napravili što  ste mogli i vidjeti prateći naše objave.
Svima od srca želimo ugodne i sretne blagdane te još uspješniju, zdravu i veselu 2018.g.

PREDSTAVA "LUCIJINA PRIČA" U ZATVORU U RIJECI KAO ZAVRŠETAK OBILJEŽAVANJA OVOGODIŠNJEG MJESECA BORBE PROTIV OVISNOSTI

Iznimno nam je zadovoljstvo najaviti da smo u suradnji s Ministarstvom pravoduđa RH i Zatvorom u Rijeci dogovorili gostovanje naše predstave "LUCIJINA PRIČA" u Zatvoru u Rijeci kao završno događanje i završnu aktivnost ovogodišnjeg obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti udruge "HEPATOS RIJEKA" .
Gostovanje će se održati 20.12. 2017 u 15.00 h , kao i uvijek, u suradnji i kroz izvedbu naših suradnika iz RI TEATRA.

PREMIJERA PREDSTAVE "BOCA ISTINE"

Dana 13.12..2017., s početkom u 17.00 h, u RI TEATRU, Kalvarija 8, izvedena je premijera naše edukativne predstave "BOCA ISTINE" usmjerene k prevenciji zlouporabe alkohola među mladima, a u sklopu naših preventivnih aktivnosti smanjenja rizičnih ponašanja.
Ovime vam donosimo djelić atmosfere s našeg veselog događaja.

"LUCIJINA PRIČA" U VARAŽDINU U SURADNJI SA ZAVODOM ZA JAVNO ZDRAVSTVO VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

Dana 04.12.2017. u 12.00 h, u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Varaždinske županije, Odjelom za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti, "LUCIJINA PRIČA" odigrana je i za srednjoškolce Grada Varaždina i Varaždinske županije. Bilo nam je prekrasno u prelijepom Varaždinu i zahvaljujemo našim domaćinima, posebno gđi. Mirjani Vincek-Škvorc na odličnoj organizaciji i ugodnoj suradnji.

SVJETSKI DAN HIV/AIDS-a U STAROM GRADU I NA RIJEČKOM KORZU

Udruga "HEPATOS RIJEKA", u suradnji s udrugom studenata medicine CroMSIC Rijeka, obilježila je Svjetski dan HIV/AIDS-a i na riječkim ulicama.
28.11.2017. organiziran je u sklopu tradicionalnog ĐIRA PO STAROM GRADU utorkom, STOP AIDS ĐIR PO STAROM GRADU gdje se u noćnom outreachu zainteresiranima koji su se našli u izlasku dijelio edukativni materijal i besplatni kondomi.
02.12.2017.

KARAOKE PARTY POVODOM OBILJEŽAVANJA SVJETSKOG DANA HIV/AIDS-a 2017

Dana 30.11.2017. u riječkom RIVER PUB-u s početkom u 21.00 h, održao se već tradicionalno Karaoke party kako bi se obilježio Svjetski dan HIV/AIDS-a. Organizatori su bili riječka udruga studenata medicine CroMSIC Rijeka, FOSS MedRI i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci u suradnji s našom udrugom „HEPATOS RIJEKA„. Uz lijepo druženje podijeljene su i bogate nagrade najboljim pjevačima, a svi skupa smo se educirali o HIV-u edukativnim materijalom naše udruge te su prisutnima dijeljeni i besplatni kondomi.

Pages

Subscribe to Udruga Hepatos Rijeka RSS