UDRUGA "HEPATOS RIJEKA" NA PREDSTAVLJANJU IZVJEŠĆA O REZULTATIMA EVALUACIJE PROVEDBE SUPSTITUCIJSKE TERAPIJE U OKVIRU TRETMANA OVISNOSTI U RH

Udruga "HEPATOS RIJEKA" prisustvovala je predstavljanju Izvješća o rezultatima evaluacije provedbe supstitucijske terapije u okviru tretmana ovisnosti po provedbi znanstveno-istraživačkiog projekta pod nazivom ,,Procjena liječenja i tretmana ovisnosti o drogama u RH", u suradnji Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Vlade RH i Nizozemskog instituta za mentalno zdravlje i ovisnosti (Trimbos institut). Predstavljanje se održalo 26.02. u Kući Europe, Augusta Cesarca 4, Zagreb.
Sanja Mikulić (Ured za suzbijanje zlouporabe droga Vlade RH) bila je moderator predavanja, uvodno predavanje održao je g. Željko Petković, ovlašten za obavljanje poslova ravnatelja Ureda za suzbijanje zlouporabe droga, a g. John – Peter Kools i g. Daan van der Gouwe (Institut za mentalno zdravlje i ovisnosti – Trimbos institut, Nizozemska) održali su predavanje o ključnim nalazima i dali preporuke iz evaluacije provedbe supstitucijske terapije u okviru tretmana ovisnosti.