ODRŽANA AKCIJA TERENSKOG TESTIRANJA NA HEPATITIS B,C I HIV U CRIKVENICI

U petak, 30.06.2017., udruga „HEPATOS RIJEKA„ u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Ispostavom Crikvenica, voditeljem Davorom Čorkom, dr. med. spec. epidemiolog, te Odjelima epidemiologije i mikrobiologije NZJZ PGŽ organizirala je još jednu terensku akciju dobrovoljnog, besplatnog i anonimnog savjetovanja i testiranja na hepatitis B, C i HIV, ovog puta u Crikvenici u prostoru Ispostave Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ - Crikvenica, Kotorska 13a, u sklopu projekta RIJEKA ZDRAVLJA financiranog od strane Ministarstva zdravstva RH.
Akcija je bila uspješna, zainteresirani su dobili stručno savjetovanje specijalista epidemiologa te se besplatno i anonimno testirati na hepatitis B, C i HIV u periodu od 11.00 – 13.00 sati.
Ovom prilikom zahvaljujemo sjajnom timu ispostave Crikvenica, te posebno dr. Čorku, našem suradniku od samih početaka na iznimnom gostoprimstvu, ugodnoj atmosferi, odličnoj organizaciji i profesionalnom pristupu te sa zadovoljstvom najavljujemo kako je sljedeća zajednička akcija već u pripremi.