KREĆE DOBROVOLJNO, BESPLATNO I ANONIMNO SAVJETOVANJE I TESTIRANJE NA HEPATITIS B, C I HIV U PROSTORU UDRUGE U 2018.

Obavještavamo sve zainteresirane da od 18.01. ponovno, prvi put u 2018.g., od 13.00 do 15.00 h kreće dobrovoljno, besplatno i anonimno savjetovanje i testiranje na hepatitis B, C i HIV u prostoru Udruge, Blaža Polića 2/III, Rijeka (Brajda, iznad restorana INDEX) u suradnji s NZJZ PGŽ i, kao i uvijek do sada, održavat će se svakog četvrtka od 13.00 - 15.00 sati.
Želimo pružiti kvalitetnu uslugu savjetovanja i testiranja svima, bez obzira na spolnu orjentaciju, rodni identitet ili financijski status.
Na raspolaganju su vam naši iskusni i kvalificirani stručni suradnici i partneri iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Odjela epidemiologije i mikrobiologije koji će vam pružiti usluge savjetovanja i testiranja na HIV i hepatitis B i C, informacije i edukaciju o zdravlju te načinima smanjenja rizika, kao i djelatnici udruge za sva pitanja.
Osiguravamo i kvalitetnu povezanost s institucionalnim sustavom dodatne brige i liječenja. Sve usluge za korisnike su besplatne.
Svi korisnici koji dođu mogu dobiti i besplatne kondome.